top of page
Sphynx Cattery
 
  • Pinterest - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

OVER ONS

Sinds we ons hartje verloren hebben aan het sphynxras hebben we besloten om een kleine huiselijke cattery te starten. Helaas zijn er nog steeds te veel broodfokkers of mensen die niet op de juiste manier fokken door onwetendheid. Wij willen ons duidelijk onderscheiden van deze mensen door correct te fokken! Alle katten wonen bij ons en maken deel uit van ons gezinnetje met twee kindjes. Elk kitten wordt met veel liefde en huiselijkheid grootgebracht en opgevoed tot ze naar hun gouden mandje mogen vertrekken.
Onze cattery streeft naar gezonde en gelukkige kittens. We beschouwen gezondheid als onze prioriteit, want dit is het enige essentiële aspect van de levensduur van een kat. Al onze fokdieren hebben een volledige genetische evaluatie ondergaan en worden jaarlijks getest op HCM.

Omdat wij zoveel tijd en moeite stoppen in onze kittens, stoppen we ook veel tijd in de toekomstige eigenaars. We leren u graag eerst kennen zodat wij de kittens met een gerust hart kunnen laten gaan naar hun nieuwe thuis.

Onze cattery is erkend door FOD Dierenwelzijn Vlaanderen en we zijn dus in het bezit van een erkenningsnummer.

CATO NEIMOIDIA
&
STAR WARS

Zoals je hebt gezien heet onze cattery 'Cato Neimoidia'. Dit wordt uitgesproken als 'Katoo Nij - Moj - Di - ja'. Aangezien het lijkt alsof dit ras recht uit de ruimte komt hebben we gekozen voor het thema van Star Wars. Cato Neimoidia is een belangrijke planeet in de star Wars reeks. De planeet wordt bewoond door het Neimoidiaanse volk.

Kittens dat hier geboren worden krijgen Star Wars namen volgens het alfabet. 

over ons
CONTACT

CONTACTEER ONS

Onze cattery is gelegen in Nijlen.
Dit is een dorpje tussen Lier en Herentals in provincie Antwerpen.

 

coppensgoedele@hotmail.com


Tel: 0498 - 14 14 14LIKE onze Facebookpagina aub!

Uw bericht is verzonden!

bottom of page